Carina

Jeg kommer fra et hjem, hvor jagthundene altid har været en del af vores liv. Igennem årene har vi haft mange forskellige racer, men det gennemgående "tema" har altid været labrador. Da jeg i 2012 fik min første labrador, blev mine evner sat på prøve. Jeg har ofte været med på sidelinjen, når far trænede hans hunde, men det er absolut noget helt andet at stå med opgaven selv. Jeg har brugt rigtig meget energi på Mister, og jeg elsker hvert et øjeblik sammen med ham.

 

Jeg er passioneret jæger. Jeg er født og opvokset i et hjem, hvor hele familien drager på jagt sammen. De første år af mit liv som aktiv jæger var min store passion riffeljagten. Sidenhen har jeg også fået øjnene op for at skyde lerduer sammen med gode venner. Da Mister blev en del af mit liv, har mine interesser indenfor jagt ændret sig lidt. Jeg nyder stadig at sidde i naturen med riflen en flot sommermorgen, men jeg vil lige så gerne ud og arbejde med Mister på en kold efterårsdags.

 

I 2014 blev jeg uddannet instruktør i Dansk Retriever Klub, region Nordjylland. Foruden træningen af Mister (og lidt lydighed med Gibson) brugte jeg nu også energi på at instruere andre "hundehoveder". For mig har det været lærerigt og blive udfordret på denne måde, og det har bestemt også givet mig nye inputs til træningen af mine egne hunde.

 

Mit hjerte banker for markprøvetræningen og jagttræningen af mine hunde, men 2016 kommer for mit vedkommende også til at byde på noget ringtræning. Det er en ny og spændende verden at træde ind i, og for mig er det en ny og anderledes måde at træne kontakt med hundene.

 

Til hverdag arbejder jeg i en jagtforretning, og når det er muligt, er Mister med mig på arbejde. Vi har altid én eller flere hunde med på arbejde, og det i min verden er en rigtig god måde at socialisere hundene på. Når vi er på arbejde, ligger hundene bag disken, og de skal forholde sig i ro hele dagen. Der kan jo selvsagt komme mange forskellige slags folk ind af døren i en butik, og hundene skal derfor lære at acceptere dem alle sammen.